Dámske hodinky

Značka Roxy prináša športovo založeným ženám nielen originálne praktickú módu, ale stelesňuje aj určité zmýšľanie a životný štýl. Štýl ženy, ktorá je spokojná sama so sebou. Roxy reprezentuje ženy a dievčatá, ktoré sú dynamické, pozitívne, sebaisté, spontánne a veselé. Šport v prírode je pre nich vášeň a prekračujú svoje hranice a strach, aby mohli žiť po svojom. Žiadna hora nie je príliš vysoká, žiadna vlna nie je príliš veľká.


Značky Quiksilver a Roxy sa aktívne zapájajú do ochrany životného prostredia a aj preto si starostlivo vyberajú materiály a to platí aj pre Roxy hodinky.

Roxy si obľúbili hlavne vyznávačky boardridingových športov a zostali jej verné nielen pre jej nespornú kvalitu a technickú dômyselnosť, ale aj pre to, čo značka Roxy predstavuje. Je odvážna, spoľahlivá, prirodzene krásna, zábavná, živá, tak ako samotná nositeľka. Kombinácia nápaditého vzhľadu hodiniek, kvalitného spracovania a užitočných funkcií je základom k úspechu a toto si Roxy dobre uvedomuje. Funkcie ako stopky, timer a kalendár sú u niektorých hodiniek samozrejmosťou a každá aktívna žena ich určite ocení. Pre náruživé cestovateľky sú v ponuke hodinky, ktoré zobrazujú tri časové pásma zároveň, čo sa môže mnohokrát hodiť. Značka Roxy vám dokáže ponúknuť všetko, čo hľadáte a potrebujete. Hodinky Roxy podčiarknu športový charakter majiteľky a štýlovo ozdobia jej zápästie.